

Board Meeting Agenda

April 18, 2019

14141 Airline Hwy, Building 1, Suite B, Baton Rouge, LA 70817 1:00 p.m. to 3:00 p.m.

Topic	Presenter	Time Allotment
Welcome and Introductions	Paige Hargrove LERN Executive Director	1:00
Roll/Call & Establish Quorum	Celia Cangelosi LERN Counsel	1:00 – 1:05 (5 min)
LERN Board Business Meeting	Karen Wyble, RN, MSN, MHA, MBA LERN Board Chairman - Approval of Agenda - Approve 1/17/2019 minutes - Commission Ratifications - Board member recognition - Executive Committee Opening - Financial Disclosure due 5/15 - Legal Contract	1:05 – 1:15 (10 min)
HB 380 LERN Funding Bill	Paige Hargrove	1:15 – 1:40 (25 min)
 Discussion/Next Steps 	LERN Executive Director	
Trauma Update	Michael Sutherland, MD Trauma Medical Director	1:40 – 1:50 (10 min)
 LERN Stroke Level Nomenclature PSC w/ Endovascular data requirements Destination Protocol Pre-Hospital Stroke Guideline Stroke Secondary Transfer Guideline Request to make Level III stroke Pilot Data Variables mandatory 	Sheryl Martin-Schild, MD Stroke Medical Director	1:50 – 2:20 (30 min)
STEMI Update	Paige Hargrove	2:20 – 2:30 (10 min)
Dr. Ali Contract	LERN Executive Director	
Budget Review	Tracy Wold, NRP Board Treasurer	2:30 – 2:35 (5min)
Public Comment/Adjournment	Karen Wyble, RN, MSN, MHA, MBA LERN Board Chairman	2:35 - 2:40 p.m.